červené
Zobrazen 73. – 81. z 130 výsledků
-
Zagreus Winery Hand Made Mavrud 2020
329 KčVíno Hand Made bylo vytvořeno, aby co nejvíce přiblížilo nám vinařským milovníkům, chuť antických vín.
Sběr byl proveden ručně, u vína neproběhlo řízené kvašení a je nefiltrované.
Bylo také vytvořeno v malá sérii 2970 láhví, tím svoji jedinečnost podtrhuje.Víno má velice dobře vyvážené kyselinky a taniny.
Ve vůni lze cítit červené lesní plody, koření, vanilku.
V chutí je plné a vyvážené s příjemnou dochutí.Jedinečné víno, které v dnešní moderní době už téměř neuvidíte.
-
Brestovitsa Erigone Merlot x Rubin Reserve 2013
399 KčErigone Merlot x Rubin Reserve je špičkové bulharské víno, které spojuje odrůdy Merlot a Rubin do jedinečného a lahodného zážitku. S bohatou historií a péčí o detaily z Brestovitsa Winery přináší toto víno vyváženou strukturu, jemné třísloviny a bohatou a dlouhotrvající dochuť.
Tento nápoj má rubínovou barvu s jemnými odstíny. Komplexní aroma s náznaky černého ovoce a vanilky. Silná struktura s vynikající rovnováhou jemných tříslovin. Dlouhá a bohatá dochuť dodává zážitku na konec krásnou harmonii.
Složení: Merlot 50%, Rubin 50%
Víno zrálo po dobu až 18 měsíců ve francouzských dubových sudech.
-
Chateau Burgozone Marselan 2021
269 KčMarselan ze Chateau Burgozone je skutečným objevem pro znalce vína.
Marselan je křížencem mezi Cabernetem Sauvignon (třísloviny) a Grenache (ovocitost), tato odrůda byla vytvořena v roce 1961 ve Francii.
Burgozone bylo prvním vinařstvím, které začalo pěstovat a registrovat v severním Bulharsku kvůli jeho zajímavým kvalitám.
Ručně sbíraný Marselan dodává vůni třešní, černého ovoce a jemných tříslovin.
Víno je komplexní a velmi dobře se kombinuje s grilovaným masem, vegetariánskými pokrmy, sýry a čokoládovými dezerty.
Může se podávat v létě mírně podchlazené. -
Domaine Boyar Pearl White Cuvée 2023
229 KčPearl White Cuvée se vyznačuje zářivou žlutou barvou, která láká svou svěžestí.
Vůně je bohatá na tóny angreštu, manga a citrusů, které dodávají vínu exotický charakter. Na patře zaujme svou harmonickou a svěží chutí s dlouhotrvajícím ovocným dozvukem.Toto víno se skvěle hodí k pokrmům jako foie gras, losos, pikantní bílá masa, asijská jídla a zrající měkké sýry.
Podávejte při teplotě 8-10 °C, aby vynikly všechny jeho chutě a vůně. -
Katarzyna Estate Cheval Bag in Box Cabernet Sauvignon 2022 2l
299 KčVíno intenzivní červené barvy s fialovými odstíny. Vůně zralého černého ovoce, koření, kůže a kouře. V chuti je objemné, harmonické a plné s dlouhotrvajícím závěrem. Jedná se o stejné víno střední třídy, které najdete i v láhvi ze sklepa Katarzyna Estate.
-
Katarzyna Estate Cheval Rubin 2022
199 KčOdrůda Rubin je v celku novou odrůdou, vyselektovanou v Bulharsku roku 1946 z odrůd Syrah a Nebiollo.
Víno má nasycenou fialovou barvu s fialkovými odstíny.
S výraznou vůní, která kombinuje koření, zralé červené bobule a elegantní francouzský dub.
Má plné tělo se sametovou měkkostí a nezapomenutelnou dochuti.
Výborně se kombinuje k červenému masu, sýrum a kořeněným pokrmům. -
Terra Tangra Yatrus Syrah 2015
349 KčVíno má velmi intenzivní barvu. Vůně je jemná a komplexní s tóny čokolády a ostružinového koláče se skořicí.
V chuti vás překvapí saténově hladké třísloviny, plné tělo a vynikající zralé plody.
Dochuť je velice atraktivní, šťavnatá s dlouhou chutí černých bobulí, švestek a tmavé čokolády.Víno zrálo po dobu 14 měsícu ve francozských dubových sudech.
-
Yamantievs Ivailovgrad Cabernet Sauvignon x Merlot Reserve 2020
329 KčBarva vína je rubínová, živá a šumivá, s velkým leskem.
Aroma je vícevrstvé, silné, jemná a podmanivé.
Dobrý výraz ovocnosti červených a lesních plodů doplňuje nuance vanilky a kakaa.
Chuť je velmi jemná, hladká a rovnoměrná a vytváří trvalé a působivé pocity ve finále.
Víno vřele doporučujeme je jedno z nadprůměrných v kombinaci cuvée Cabernet Sauvignon a Merlot. -
Zagreus Winery Single Vineyard Syrah 2020
329 KčVíno lesklé rubínové barvy. Přitažlivá vůně s bohatými tóny zralých ostružin a šťavnatých švestek.
Plné tělo s jemnými, sametovými třísly a bohatou komplexností.Hrozny jsou pečlivě tříděny a sušeny po dobu dvou měsíců na otevřeném a dobře větraném místě.
Tento přístup přispívá k přirozené koncentraci cukru, kyselosti, barvy a chutí.
Po sušení jsou hrozny jemně rozmačkány a fermentovány při optimální teplotě 24-26 stupňů Celsia.
Víno nezrálo v dubových sudech.Skvěle se hodí k pečenému masu, jako je hovězí steak nebo jehněčí kotlety.
Jeho jemné třísloviny a ovocné aroma také vyniknou při kombinaci s pikantními sýry, jako je gouda nebo modrý sýr.
A pokud si přejete vytvořit relaxační večer, zkuste ho doplnit kouskem hořké čokolády nebo kvalitními čokoládovými dezerty.